Regelbunden hemstädning i Stockholm ger ditt hus eller din lägenhet en hög standard angående renlighet, trivsel och hygien. Hur ofta vill du att vi utför tjänsten? Det beror på antalet personer i hushållet och ytstorleken av ditt hem.

Vi kan rådgöra om detta vid vårt första besök hemma hos dig. Det är du som bestämmer sedan om vi ska hemstäda varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden. Du bestämmer dag och timme och andra detaljer som är viktiga för dig.
Vi skickar samma medarbetare för din trygghet och för kontinuitet. B&B:s professionella personal dammsuger och tvättar golv i hall, badrum, toalett, kök, sov- och vardagsrum, torkar eller dammtorkar fria ytor och blankar diskbänk, handfat och toalettstolar samt torkar vitvaror. Det är du och familjen som i förväg ska ha plockat undan kläder, skor och leksaker från golven, disk från diskbänken samt papper, böcker etc från ytor som ska rengöras. Detta för en snabbare och effektivare städning och rengöring av ditt hem. Undanröjning av personliga föremål ingår inte i hemstädningstjänsten. Om t ex diskning och inplockning av disken i skåp och lådor ska utföras, kostar det tid och en extra avgift.