B&B STÄDSERVICE är ett städföretag som utför allt inom städbransch och miljövård

Företaget utför professionell städning av banker, hotell, idrottshallar, kontor, lägenheter, villor och så vidare. Även flyttstädning, storstädning, fönsterputs och golvvård, flytt och budtjänster, trädgårdsservice och fler tjänster i Stockholm ingår i vårt utbud – allt för att underlätta din vardag.

Vi använder moderna metoder för att kunna leverera förstklassiga tjänster till våra kunder

Den perfekta renheten efter genomfört uppdrag, t ex en flyttstädning, är inte bara en fröjd för ögat, utan också en vinst för miljön.
För våra kunders bästa ser vi högsta professionalitet hos våra medarbetare och personlig och ansvarsfull service som självklarhet.

Vårt mål är alltid en nöjd kund. Erfarenhet, kompetens och kvalitet är kännetecknen för B&B STÄDSERVICE.

B&B STÄDSERVICE hjälper dig med alla tänkbara sysslor i hemmet: städning, strykning, fönsterputs, golvvård & polisbehandling, trädgårdsskötsel m m. Vi erbjuder även en rad andra tjänster, exempelvis: flyttstädning, kontorsstädning, storstädning, trappstädning, butiksstädning, husstädning, hotellstädning m m. Vår personal har en bred och djup kunskap om städmetoder och rengöringsmedel. Kontinuerlig kompetensutveckling sker genom utbildning i olika kursprogram. För att du som kund ska bli nöjd ställer vi höga krav både på oss själva och på städutrustningen. Vi använder moderna hjälpmedel och rengöringsmedel som är skonsamma mot ditt hem och miljön.

Många köper tjänsterna privat och de går även att få som löneförmån från arbetsgivaren. Både privatkunder och anställda som får tjänsten som löneförmån får göra skatteavdrag på hushållsnära tjänster.